AISWEI introduceert SOLPLANET omvormers

De Chinese fabrikant AISWEI maakt zijn entree in de Benelux. Het bedrijf, voorheen SMA China, introduceert een reeks omvormers onder de merknaam SOLPLANET.

Het assortiment omvormers bestaat uit 1-fase-stringomvormers van 1 tot 3 kilowatt en 3 tot 5 kilowatt; 3-fase-stringomvormers van 3 tot 10 kilowatt, 15 tot 20 kilowatt en van 50 kilowatt; en 1-fase-hybrideomvormers van 3 tot 5 kilowatt.

Faciliteiten
AISWEI werd in april 2019 gelanceerd als onafhankelijk bedrijf. Het bedrijf behaalde een omzet van meer dan 100 miljoen euro en stelt voor 100 procent geëxploiteerd te worden met eigen kapitaal; zonder bankleningen of externe investeringen.

Het AISWEI-team legt zich toe op het ontwikkelen en produceren van pv-omvormers en stelt voort te bouwen op het eerdere succes van het omvormermerk Zeversolar van de SMA Group. ‘Klanten profiteren van het werken met exact dezelfde technici en exact dezelfde processen in exact dezelfde faciliteiten als voorheen’, aldus AISWEI. ‘We zullen de Duitse technologie en de snelheid van Chinese ingenieurs blijven combineren en zijn van plan in de nabije toekomst veel meer nieuwe innovatieve producten op de wereldwijde pv-markt te brengen.’

Bron: Solarmagazine.nl

De omvormers van Solplanet zijn verkrijgbaar met 5 of 10 jaar fabrieksgarantie.

Bekijk hier de omvormers van Solpanet in onze webshop