Besparen met zonne energie

Snel en zorgvuldig geïnstalleerd

Premium of Economy?
Wij bieden 2 soorten pakketten aan. Het economy pakket bestaat uit een string omvormer waarbij alle panelen in serie zijn geschakeld. Heeft u 1 dakvlak en geen last van schaduw? Dan is dit een uitstekende keuze voor u. Heeft u grote bomen voor uw huis staan of andere objecten die schaduw kunnen veroorzaken op de panelen, of wilt u de panelen op meer dan 2 verschillende dakvlakken hebben? Dan is het premium pakket de juiste keuze. Ieder paneel wordt voorzien van een optimizer waardoor ieder paneel afzonderlijk werkt. Ook zijn de panelen per paneel te monitoren.

Heeft u interesse in een airco? Geef dan bij opmerkingen aan hoe groot de ruimte(s) is waar u de airco wilt hebben.

We streven ernaar om uw aanvraag binnen een week te beantwoorden. Wegens de enorme belangstelling kan dit soms iets langer duren dan u van ons gewend bent.

  Naam
  Straat
  Huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  E-mail
  Telefoonnummer
  Uw daktype
  Plat dakSchuin dak
  Ik ben geïnteresseerd in
  Premium Pakket ZonnepanelenEconomy Pakket ZonnepanelenAirco
  Aantal zonnepanelen
  Opmerkingen

  Over Zonion

  Zonion.nl is vanaf 2013 leverancier en installateur in de zonne-energie. In 1997 zijn we begonnen in de wind-energie. Onze interesse in de zonne-energie werd gewekt door nieuwe technieken en mogelijkheden. Vanaf dat moment zijn we zonnepanelen gaan installeren en bieden we materialen aan via onze webshop.

  Contactgegevens

  Zonion – Zonne Energie
  Staalwijk 2-b
  8251 JX Dronten

  Telefoon: 0321 – 316042
  E-mail: verkoop@zonion.nl

  © 2023 Zonion - Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks