10+ jaar ervaring
Gecertificeerd personeel
Uw lokale partner
Zonion

Haal alles uit uw opgewekte energie

Laadpaal

Bespaar honderden euro’s met een eigen laadpaal. Gebruik en verbruik uw eigen opgewekte energie om uw auto op te laden vanuit huis.

  • Geen openbare laadstations, maar thuis laden
  • Gunstige tarieven tijdens daluren
  • Ideaal i.c.m. een thuisbatterij voor groene stroom

Offerte aanvragen

Voordelen thuislaadpaal

Waarom kiezen voor een laadpaal thuis?

De keuze voor een laadpaal thuis is een stap richting efficiënt en duurzaam elektrisch rijden. Bij Zonion begrijpen we dat een laadoplossing thuis niet alleen gemak biedt, maar ook een toekomstgerichte investering is. Door te kiezen voor een laadpaal thuis, geniet u van het gemak om uw elektrische voertuig op te laden terwijl u thuis bent, zonder afhankelijk te zijn van openbare laadstations. Bovendien biedt het de flexibiliteit om uw voertuig op te laden wanneer het u het beste uitkomt, terwijl u profiteert van mogelijk gunstigere tarieven voor elektriciteit. Met onze expertise in levering, installatie en onderhoud van thuislaadpalen zorgen we ervoor dat uw overstap naar elektrisch rijden moeiteloos en efficiënt verloopt, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een groenere en duurzamere mobiliteitsoplossing voor de toekomst.

Goedkoop & slim laden

Een laadpaal thuis is vele maler goedkoper dan een openbaar laadpunt, met name in daluren.

Intelligente aansturing

Altijd volledige controle, inzicht en aansturing via de Zonion-app.

10x sneller laden

Laad tot tien keer sneller dan een standaard stopcontact.

Icoon Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring

Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij elke stap. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring.

Icoon Professionele installatie

Professionele installatie

Zonion onderscheidt zich door professionele installatie met uitsluitend eigen personeel. We zorgen voor een vlotte installatieprocedure, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en eisen.

Icoon Transparante kosten

Transparante kosten

Ontvang een duidelijk beeld van de kosten voordat we beginnen. Bij Zonion geloven we in transparantie, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Laadpaal thuis vs. openbaar laadstation

De voordelen van een laadpaal thuis

1.
Kostenefficiënt

In vergelijking met het aanschaffen van elektriciteit via een externe partij bij een openbare laadpaal, geniet u van de voordelen van de relatief voordelige elektriciteit van uw eigen energieleverancier.

2.
Op afstand bedienen

Met handige functies, zoals op afstand bedienbare bediening, heeft u de mogelijkheid om het opladen van uw auto te starten en te stoppen met slechts één druk op de knop.

3.
Duurzaam

Wanneer u thuis zonnepanelen heeft en daarmee groene stroom opwekt is thuisladen erg duurzaam.
Koppel uw residentiële laadstation aan zonnepanelen of andere volledig hernieuwbare energiebronnen om emissievrij rijden te bevorderen.

4.
Veelzijdig

Thuislaadstations zijn ontworpen voor elke elektrische auto, met vermogens variërend van 3,7 kW tot 22 kW.

5.
Gemakkelijk

U kunt uw voertuig gemakkelijk opladen bij uw huis, waardoor het niet meer nodig is om naar een openbare laadpaal te gaan.

Bedrijfsbus van Zonion

Veilig en vertrouwd

Hoe Zonion te werk gaat

Krijg een gevoel van veiligheid en vertrouwen met de Zonion-app, die u een compleet overzicht biedt van uw duurzame energieopwekking. Alles is overzichtelijk weergegeven, waardoor u volledige controle hebt over uw duurzame energievoorziening. Met de app kunt u nauwkeurig bijhouden hoeveel energie uw zonnepanelen produceren en hoeveel u bespaart. Of u nu meer inzicht wilt in uw energieopbrengst, uw besparingen wilt optimaliseren of uw duurzame investering wilt verbeteren, onze app zorgt voor transparantie en gemak. Zo kunt u met vertrouwen genieten van de voordelen van uw groene keuze.

1.
Deskundig advies

Onze specialisten adviseren u over het meest geschikte laadstation op basis van uw behoeften en situatie.

2.
Installatie op maat

We passen de installatie aan uw woning aan, met aandacht voor veiligheid en efficiëntie.

3.
Onderhoud

Zonion biedt niet alleen installatie, maar ook regelmatig onderhoud om de optimale werking van uw laadpaal te waarborgen.

Slim, gemakkelijk en inzichtelijk

Alles inzichtelijk in de Zonion- app

Gemakkelijk, slim en inzichtelijk. Met de Zonion-app kunt u het opladen van elektrische auto's moeiteloos volgen, beheren en optimaliseren, allemaal onder uw volledige controle. In de app kunt u het laadproces volgen, beheren en optimaliseren. Of u nu thuis bent of onderweg, de meegeleverde app stelt u in staat om uw elektrische auto met gemak en efficiëntie op te laden, zodat u altijd klaar bent voor de volgende rit. Ontdek het gemak van duurzaam autorijden met de Zonion-app.

Betrouwbaar

Professioneel bedrijf. Helder advies en goede communicatie. Komen afspraken na,. Verder een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ron, Lelystad
26 oktober 2023

Installatie netjes en conform afspraak geplaatst

Team van 4 monteurs kwam netjes op tijd en heeft de installatie keurig geplaatst en aangesloten zoals besproken

Rick, Emmeloord
20 oktober 2023

Deskundig en betrouwbaar

Wat zeggen onze klanten over ons?

Bij Zonion streven we ernaar om niet alleen duurzame energieoplossingen te leveren, maar ook duurzame relaties op te bouwen. Onze klantrelaties zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen en streven naar maximale tevredenheid. De ervaringen gedeeld door onze klanten zijn voor ons van grote waarde. We zijn trots op een gemiddelde beoordeling van 9,5 op Kiyoh, wat een duidelijk bewijs is van de tevredenheid van onze klanten.

Bedrijfsbus van Zonion

Kosten laadpaal

De kosten voor het aanschaffen en installeren van een laadpaal thuis kunnen variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bij Zonion bieden we transparante informatie over de prijsstructuur. Deze omvat de kosten voor de laadpaal zelf, de installatie door onze erkende professionals, mogelijke graafwerkzaamheden voor bekabeling, en indien nodig, aanpassingen aan de elektrische installatie in uw woning. Wij adviseren u graag en stellen een offerte op, waarbij we rekening houden met uw specifieke behoeften. Daarnaast kunnen we u informeren over eventuele beschikbare subsidies of belastingvoordelen.

Gratis offerte aanvragen

Een laadpaal en thuisbatterij laten plaatsen

Het plaatsen van zowel een laadpaal als een thuisbatterij is een strategische zet voor een geoptimaliseerde en duurzame energiehuishouding. Door deze twee samen te voegen, creëert u een synergie die de efficiëntie van uw elektrische voertuigoplading maximaliseert. De combinatie van een laadpaal met een thuisbatterij stelt u in staat om niet alleen uw elektrische voertuig op te laden met zelfopgewekte zonne-energie, maar biedt ook de mogelijkheid om de overtollige energie die gedurende de dag wordt opgewekt op te slaan voor later gebruik. Hierdoor benut u optimaal de zelfopgewekte energie van uw zonnepanelen en vermindert u de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Dit resulteert niet alleen in kostenefficiëntie, maar draagt ook bij aan een groenere en meer duurzame levensstijl. Bij Zonion helpen we u graag bij het installeren van een geïntegreerd systeem van laadpalen en thuisbatterijen, waardoor u profiteert van een slimme, toekomstgerichte oplossing voor energieopslag en elektrisch rijden.

Meer informatie

Lees relevante blogs

Zonion plaatst zonnepanelen op schuin dak.

Het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt om jouw jaarlijkse stroomverbruik op te wekken, is afhankelijk van een aantal factoren: het aantal kWh st...

Zonnepanelen op plat dak door Zonion

Met een jaarlinks stroomverbruik van 3500 kWh heb je minimaal 10 zonnepanelen nodig om het volledige stroomverbruik te kunnen dekk...

Installatie zonnepanelen door Zonion

Verbruikt jouw huishouden gemiddeld 10000 kWh per jaar en ben je benieuwd hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om dit op te wekken? Het aantal zonnepane...