10+ jaar ervaring
Gecertificeerd personeel
Uw lokale partner
Zonion

Van der Valk zonnepanelen

Van der Valk montagesystemen voor zonnepanelen

Wanneer men denkt aan zonnepanelen wordt niet meteen gedacht aan het feit dat de panelen ook gemonteerd dienen te worden. Daarbij is het belangrijk dat de zonnepanelen ook in de juiste hoek geplaatst kunnen worden en dat ze al die jaren dat ze op het dak liggen ook stevig vast blijven zitten, ook wanneer de weersomstandigheden verre van ideaal zijn.

Van der Valk Solar Systems is sinds 2009 één van de snelst groeiende bedrijven in de branche van zonnepanelen. Het bedrijf richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van montagesystemen voor zonnepanelen. Zo produceert het montagesystemen voor schuine en platte daken maar ook voor zonnepanelen die geplaatst worden in open velden produceert Van der Valk montagesystemen.

De montagesystemen voor zonnepanelen ontwikkelt en produceert Van der Valk in de eigen fabriek die gevestigd is in Nederland. Daarnaast heeft het ook een kantoor en magazijn in het Verenigd Koninkrijk. Tot slot heeft Van der Valk ook kantoren in Spanje en Zweden en is het actief in 13 landen. Van der Valk Solar Systems is onderdeel van familiebedrijf Van der Valk Systemen, dat al sinds 1963 een wereldwijde reputatie heeft op het gebied van bewegende systemen en bevestigingscomponenten.

Waarom je bij de aanschaf van zonnepanelen zou willen kiezen voor een montagesysteem van Van der Valk Solar Systems

Tijdens de ontwikkeling heeft Van der Valk Solar Systems ontzettend veel aandacht besteed aan dak- en windbelasting waarmee ze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Ook blinken de montagesystemen uit in gemak en eenvoud.

Doordat de belangrijkste onderdelen van het systeem bestaat uit klik-verbindingen, is de montagetijd sterk gereduceerd. Verder zijn zowel de zijkanen als achterkant van het PV-systeem af te schermen met universele panelen waarmee  het systeem minder blootgesteld wordt aan de wind. Dit komt zowel het dak als de zonnepanelen ten goede.

Voordelen wanneer je bij aanschaf van zonnepanelen kiest voor een montagesysteem van Van der Valk Solar Systems

  • Heeft ervaring als systeemleverancier sinds 1963
  • Biedt gratis ondersteunende software voor projectontwerp en -calculatie
  • Systemen lopen voorop op het gebied van innovativiteit en voldoen aan de wereldwijd geldende normen
  • Snelle levering en betrouwbaar mede dankzij hun moderne machinepark en het feit dat ze grote voorraden hanteren
  • Montagesystemen voor iedere dak of ondergrond
  • Snel te monteren doordat ze voor aflevering essentiële onderdelen al gemonteerd hebben
  • Systemen zijn verkrijgbaar in zowel portrait als landscape configuratie
  • Bieden ook verscheidene systemen aan die leverbaar zijn als kant en klare kits

Gerelateerde overige informatie: