10+ jaar ervaring
Gecertificeerd personeel
Uw lokale partner
Zonion

Zonnepanelen Heerenveen

Ontdek wat u kunt besparen

Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend een passend prijsaanbod.

  • Bespaar €1.500 per jaar
  • Terugleveren is nog steeds rendabel
  • Volledig BTW vrij

Offerte aanvragen
Doe de dakscan direct!

Heerenveen is één van de groenste steden van Nederland!

Met zonnepanelen op uw woning wordt Heerenveen nog wat groener!

Zonion levert totale installaties voor uw woning in Heerenveen. Wij regelen de gehele installatie van advies tot de aanvraag van de btw teruggave. Zonion heeft al vele woningen in Heerenveen voorzien van zonnepanelen. Wanneer wij komen installeren zijn leveren we meestal dezelfde dag nog een werkende installatie op. Wacht niet langer en begin met besparen!

  • Gelijk besparen op uw vaste lasten
  • Snel en zorgvuldig geïnstalleerd
  • Uitsluitend eigen personeel
  • Pas betalen bij oplevering
  • Goede garanties
  • Aanvraag BTW voor u verzorgd

Wilt u weten wat er mogelijk is op uw woning? Wij geven u graag advies of maken vrijblijvend een offerte voor u.

Kosten van Zonnepanelen

De aanschaf van een installatie zonnepanelen neemt u niet zomaar. We begrijpen dat u graag wat inzicht krijgt in de kosten van de installatie. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de mogelijkheden op uw woning en uw energiebehoefte. Daarom is het lastig een standaard prijs te geven. Om een goed inzicht te krijgen maken wij graag vrijblijvend een passende offerte voor u. Zo kunt u meteen zien wat de installatie kost en hoeveel energie u zal gaan opwekken. De kosten van de installatie zijn meestal al binnen 7 jaar uit. We adviseren u eveneens om te informeren bij de gemeente Heerenveen m.b.t. eventuele subsidies.

Is uw woning geschikt?

Bijna elke woning in Almere is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Ook esthetisch is er vaak van alles mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor volledig zwarte panelen wat de installatie erg netjes maakt. Wij plaatsen verschillende systemen op zowel platte daken als pannendaken. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend de beste materialen. Wij geven u graag advies over het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Bij twijfel komen wij vooraf kijken en bespreken we de mogelijkheden.
Bedrijfsbus van Zonion

Alleen de beste producten

Bij Zonion.nl plaatsen we uitsluitend producten van A-merken om een goede installatie te kunnen garanderen. De zonnepanelen en omvormers hebben een garantie van 10 tot wel 25 jaar. Zo plaatsen wij onder andere: zonnepanelen van Phono Solar, zonnepanelen van Suntech, omvormers van Growatt, Enphase Micro omvormers.

In onze webshop kunt u ons hele assortiment bekijken. In onze webshop vindt u bij de producten ook de technische informatie en garanties van het product. Wilt u meer weten over onze producten? U kunt vrijblijvend advies of een offerte opvragen via 0321-316042 of verkoop@zonionl.nl.