10+ jaar ervaring
Gecertificeerd personeel
Uw lokale partner
Zonion

Wat is de levensduur van zonnepanelen?

Montage zonnepaneel door Zonion

Zonnepanelen kopen is een slimme investering voor de lange termijn. Maar hoe lang gaan zonnepanelen eigenlijk mee? Bij Zonion leveren we zonnepanelen van topkwaliteit die tientallen jaren meegaan. Zo profiteer je optimaal van je investering en wek je nog vele jaren gratis zonnestroom op.

Zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee

Zonnepanelen van goede kwaliteit, zoals wij die leveren bij Zonion, hebben een levensduur van minimaal 25 jaar. Zelfs na 25 jaar werken de panelen meestal nog prima, al neemt het rendement wel iets af. Gemiddeld kun je rekenen op een levensduur van 30-40 jaar voor zonnepanelen.

Waarom zo’n lange levensduur?

  • Zonnepanelen hebben geen bewegende delen en slijten daardoor nauwelijks.
  • De materialen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.
  • Onze panelen worden geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen.
  • Wij installeren de panelen op een vakkundige manier voor een lange levensduur.

Hoge kwaliteit zonnepanelen en vakkundige installatie

Bij Zonion leveren we uitsluitend zonnepanelen van topmerken. Wij doen geen concessies aan kwaliteit. De hoge kwaliteit van de panelen in combinatie met onze deskundige installatie zorgt voor een optimale levensduur.

Onze ervaren installatieteams komen langs met moderne middelen om de zonnepanelen vakkundig te monteren. We zijn betrokken van a tot z en verzorgen het hele proces, van advies tot installatie en service. Zo weet je zeker dat je zonnepanelen optimaal presteren.

Investering zonnepanelen snel terugverdiend

Zonnepanelen zijn niet alleen een duurzame, maar ook een financieel aantrekkelijke keuze. De energierekening gaat direct omlaag. Gemiddeld heb je de investering in zonnepanelen binnen 4-6 jaar terugverdiend.

En daarna? Dan profiteer je nog zeker 20-35 jaar van gratis zonnestroom! Dankzij de lange levensduur blijven zonnepanelen zich dus uitbetalen. De besparing en opbrengst van zonnepanelen gaat vele malen langer door dan de terugverdientijd.

Kies voor zonnepanelen van Zonion

Wil je optimaal profiteren van de voordelen en lange levensduur van zonnepanelen? Kies dan voor de topkwaliteit zonnepanelen en vakkundige installatie van Zonion. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring en staan voor je klaar met persoonlijk advies.

Laat het niet liggen maar neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Samen zorgen we dat jij nog tientallen jaren kunt genieten van het gemak en de besparing van zonnepanelen.