10+ jaar ervaring
Gecertificeerd personeel
Uw lokale partner
Zonion

Zonion: dé specialist in zonnepanelen in Almere

Ontdek wat u kunt besparen

Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend een passend prijsaanbod.

 • Bespaar €1.500 per jaar
 • Terugleveren is nog steeds rendabel
 • Volledig BTW vrij

Offerte aanvragen
Doe de dakscan direct!

Ontdek wat u jaarlijks kunt besparen met zonnepanelen

Kies voor een groener Almere met zonnepanelen in van Zonion

Als u in Almere woont en overweegt om over te stappen op zonne-energie, biedt Zonion hoogwaardige zonnepanelen die niet alleen uw energiekosten verlagen, maar ook uw onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet vergroten. We verzorgen het gehele traject: van vrijblijvende dakscan en offerte tot en met de installatie en nazorg. Zo bent u bij Zonion verzekerd van vele voordelen, zoals:

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Almere passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Aantal benodigde zonnepanelen

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het aantal benodigde zonnepanelen wordt bepaald door het jaarlijkse elektriciteitsverbruik van uw huishouden en de efficiëntie van de gebruikte panelen. Een doorsnee huishouden in Nederland gebruikt jaarlijks ongeveer 3.500 kWh. De huidige generatie zonnepanelen levert gemiddeld tussen de 280 en 320 kWh per paneel per jaar. Met deze gegevens kunt u inschatten hoeveel panelen vereist zijn om volledig in uw energiebehoeften te voorzien. Onderstaand vindt u een overzichtelijke tabel ter indicatie:

Gemiddeld jaarlijks verbruik (kWh)

Geschat aantal zonnepanelen

1.000 kWh 4 - 6
2.000 kWh 7 - 8
3.000 kWh 10 – 12
4.000 kWh 14 – 16
5.000 kWh 17 - 19
De getoonde aantallen zijn richtlijnen en kunnen fluctueren door verschillende invloeden zoals de geografische ligging, de positionering van de panelen ten opzichte van de zon, en het specifieke model van de zonnepanelen. Het is daarom aan te bevelen een op maat gemaakte berekening te laten uitvoeren voor een precieze schatting van uw behoeften. Voor deze service kunt u direct contact met ons opnemen.
Zonion plaatst zonnepanelen in Almere

Kosten van zonnepanelen

De aanschaf van een installatie zonnepanelen neemt u niet zomaar. We begrijpen dat u graag wat inzicht krijgt in de kosten van de installatie. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de mogelijkheden op uw woning en uw energiebehoefte. Daarom is het lastig een standaard prijs te geven. Om een goed inzicht te krijgen maken wij graag vrijblijvend een passende offerte voor u. Zo kunt u meteen zien wat de installatie kost en hoeveel energie u zal gaan opwekken. De kosten van de installatie zijn meestal al binnen 7 jaar uit.

Is mijn woning in Almere geschikt voor zonnepanelen?

Bijna elke woning in Almere is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Ook esthetisch is er vaak van alles mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor volledig zwarte panelen wat de installatie erg netjes maakt. We plaatsen verschillende systemen op zowel platte daken als pannendaken. Hiervoor gebruiken we uitsluitend de beste materialen. We geven u graag advies over het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Bij twijfel komen we vooraf kijken en bespreken we de mogelijkheden.
Bedrijfsbus van Zonion

Betrouwbaar

Professioneel bedrijf. Helder advies en goede communicatie. Komen afspraken na,. Verder een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ron, Lelystad
26 oktober 2023

Installatie netjes en conform afspraak geplaatst

Team van 4 monteurs kwam netjes op tijd en heeft de installatie keurig geplaatst en aangesloten zoals besproken

Rick, Emmeloord
20 oktober 2023

Deskundig en betrouwbaar

Ervaringen van onze klanten uit Almere

Bij Zonion staat de combinatie van deskundigheid en betrouwbaarheid centraal in al wat we doen. Klantfeedback is voor ons cruciaal en enorm waardevol. We zijn verheugd over onze hoge klanttevredenheidsscore van 9,5 op Kiyoh, wat onze toewijding aan kwaliteit benadrukt. Bij Zonion is het ons doel om meer te bieden dan enkel duurzame energieoplossingen; we zijn toegewijd aan het opbouwen van langdurige, betrouwbare relaties met onze klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een streven naar volledige klanttevredenheid.

Snel en vakkundige installatie

Zonnepanelen in Almere

1.
Voorbereiding

Onze aanpak begint met een gedetailleerd overleg om uw specifieke energievereisten en persoonlijke voorkeuren te begrijpen. We bestuderen zorgvuldig uw energieverbruikspatronen en evalueren de capaciteiten van uw huidige energievoorzieningssysteem om een maatwerkplan op te stellen dat perfect past bij uw situatie.

2.
Installatie

Vervolgens starten we met het plaatsen van de zonnepanelen. Onze ervaren vakmensen verzorgen een efficiënte en nauwkeurige installatie. We streven ernaar de zonnepanelen vlekkeloos te integreren met uw huidige energie-infrastructuur, zodat alles naadloos functioneert en de installatie zonder problemen verloopt.

3.
Aansluiting op netwerk

Na de plaatsing zorgen we voor de technische aansluiting van de zonnepanelen op uw elektriciteitsnetwerk. Dit garandeert dat de verschillende systemen optimaal samenwerken, waardoor u de opgewekte zonne-energie efficiënt kunt benutten.

4.
Monitoring en onderhoud

Eens de installatie en aansluiting compleet zijn, beginnen de zonnepanelen met energieproductie. U kunt de prestaties van uw zonnepanelen volgen via onze Zonion App. Onze panelen zijn gebouwd om onder alle Nederlandse weersomstandigheden optimaal te presteren en vereisen minimaal onderhoud. Mocht onderhoud of reparatie nodig zijn, ons team staat altijd klaar om u te ondersteunen.

Zonnepanelen op schuin dak

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Almere?

Almere is met zijn moderne infrastructuur en aandacht voor duurzaamheid de perfecte plaats om te investeren in zonnepanelen. Hier zijn enkele specifieke voordelen voor Almere bewoners:

 • Zelfvoorziening in energie: Produceer uw eigen schone energie, zelfs tijdens de minder zonnige dagen.
 • Vermindering van CO2-uitstoot: Help mee aan een groener Almere en een gezondere planeet.
 • Besparen op energiekosten: Verminder uw afhankelijkheid van het energienet en bespaar aanzienlijk op de energierekening.
 • Verhoogde woningwaarde: Zonnepanelen zijn aantrekkelijk voor kopers en kunnen de waarde van uw woning verhogen.

Bovendien plaatsen we bij Zonion uitsluitend zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen en airconditioning van A-merken. Zo bent u verzekerd van een jarenlange en zeer efficiënte werking én een nauwkeurige installatie door gecertificeerde installateurs en monteurs. De zonnepanelen en omvormers hebben een garantie van 10 tot 25 jaar. Zo plaatsen we onder andere zonnepanelen van de merken Phono Solar en Suntech. Verder monteren we omvormers van de merken Growatt en Enphase Micro.

Veiligheid en gemak

Inzicht in verbruik en opbrengst

Ervaar volledige transparantie en controle met de Zonion-app, die een gedetailleerd overzicht biedt van de opbrengst van uw zonnepanelen. De app is ontworpen voor gebruiksgemak, waarmee u elk aspect van uw duurzame energievoorziening inzichtelijk heeft. U kunt precies zien hoeveel energie wordt opgewekt en hoeveel kosten u bespaart. Of het nu gaat om het verfijnen van uw energie-efficiëntie, het maximaliseren van uw besparingen of simpelweg het optimaliseren van uw groene investeringen, de Zonion-app staat garant voor een duidelijke en eenvoudige ervaring. Vertrouw op onze app om met vertrouwen en gemak te genieten van de voordelen van duurzame energie.
Zonion app