Besparen met zonne energie

Snel en zorgvuldig geïnstalleerd

Zonnepanelen in combinatie met Goodwe omvormers

Goodwe omvormers

Bij de aanschaf van zonnepanelen zul je ongetwijfeld in aanraking komen met het merk GoodWe. GoodWe levert namelijk kwalitatief hoogwaardige omvormers die binnen ieder netgekoppelde pv installatie nodig is.

GoodWe investeert veel in onderzoek en productie van fotovoltaïsche (PV) omvormers en oplossingen voor energieopslag. De omvormers voor zonnepanelen van GoodWe worden met name gebruikt op daken van woonhuizen, bedrijfsgebouwen en industriële systemen. Sinds 2020 is GoodWe toegetreden op de beurs van Shanghai, wat wel aantoont dat ze een ambitieus bedrijf zijn. Daarnaast is GoodWe de eerste niet-Europese fabrikant van omvormers die het zeer prestigieuze VDE-AR-N 4111-2018-conformiteitscertificaat heeft behaalt.

Het bedrijf Goodwe is onderdeel van de JXT Group. Dat is één van de grootste elektronica fabrikanten in China. Niet alleen heeft deze speler ontzettend veel expertise en jarenlange ervaring, als klant heb je daardoor een goede garanties aangezien deze worden gedekt door het moederconcern. Ben je van plan om zonnepanelen aan te schaffen dan maakt u een veilige keuze door te kiezen voor een omvormer van GoodWe.

Goodwe hanteert uitgebreide kwaliteitscontroles waardoor ze uitstekende omvormers voor zonnepanelen weten te leveren

Alle componenten die GoodWe gebruikt bij het produceren van omvormers worden vooraf grondig getest. Dat GoodWe gaat voor kwaliteit wordt dan ook onderstreept doordat 90% van alle gebruikte componenten afkomstig is van bedrijven uit de wereldwijde top 500.

Het kwaliteitscontroleproces bij GoodWe in het kort

Inspectie bij binnenkomst

Op het moment dat de benodigde grondstoffen binnenkomen bij GoodWe worden deze gemonsterd om te controleren of de verhoudingen goed zijn op basis van ISO 9001. Grondstoffen of Componenten die defect zijn of een verkeerde verhouding hebben worden geweigerd evenals de gehele batch waar ze deel van uitmaken.

ICT test

Middels een circuit test wordt gecontroleerd of ieder alle onderdelen van de printplaten juist functioneren.

ISO test

Op basis van de ISO test worden de producten getest op het gebied van functionaliteiten en de opgestelde veiligheidsvoorschriften die per land kunnen verschillen. Daarbij wordt onder meer gekeken naar: isolatie, lekstroom, veiligheid en tot slot wordt een simulatie uitgevoerd waarbij het product gekoppeld wordt aan het elektriciteitsnet.

Verouderingstest

Test in een afgesloten ruimte waarin de omvormer 6 uur lang blootgesteld wordt aan extreme omstandigheden zodat vastgesteld kan worden dat de omvormer maximaal blijft presteren zonder kwaliteitsverlies. Bij extreme omstandigheden kan gedacht worden aan temperatuur en luchtvochtigheid.

ATS test

Goodwe test alle omvormers met zowel wisselstroom als gelijkstroomvoedingsbronnen waarmee straling gemeten wordt die zich voordoen bij verschillende weersomstandigheden en omstandigheden van het elektriciteitsnet. Dit wordt gedaan omdat deze omstandigheden wisselend zijn, zeker wanneer gekeken wordt naar de verschillende landen waar de omvormers zullen worden gebruikt. Na het doorlopen van deze test kan geconcludeerd worden of de omvormers de aangegeven efficiëntie behalen en of de MPPT-systemen goed functioneren.

Eindtest

Tot slot, alvorens de omvormers worden ingepakt worden ze getest op het gebied van uitleesbaarheid. Zo dienen prestatiegegevens en identificatie uitgelezen te kunnen worden. Daardoor kan elke storing na levering uitgelezen worden zodat de hoofdoorzaak van het probleem snel gevonden kan worden. Daarmee zorgt GoodWe ervoor dat de producten ook in gebruik tot de top behoort en u als klant het maximale rendement weet te halen uit de zonnepanelen.

Gerelateerde overige informatie:

Over Zonion

Zonion.nl is vanaf 2013 leverancier en installateur in de zonne-energie. In 1997 zijn we begonnen in de wind-energie. Onze interesse in de zonne-energie werd gewekt door nieuwe technieken en mogelijkheden. Vanaf dat moment zijn we zonnepanelen gaan installeren en bieden we materialen aan via onze webshop.

Contactgegevens

Zonion – Zonne Energie
Staalwijk 2-b
8251 JX Dronten

Telefoon: 0321 – 316042
E-mail: verkoop@zonion.nl

© 2023 Zonion - Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks