10+ jaar ervaring
100% eigen personeel
Persoonlijk & betrouwbaar
Zonion

Canadian Solar zonnepanelen

Canadian Solar Zonnepanelen behoren tot de beste in de wereld

Canadian Solar is in 2001 opgericht in Toronto en wereldwijd één van de grootste producenten van zonnepanelen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ontario, Canada. Hoewel het bedrijf is opgericht in Canada bevinden de productlocaties zich in China.

Canadian Solar zonnepanelen staan bekend om hun kwaliteit en uitgebreide garanties. Zo biedt Canadian Solar 25 jaar opbrengstgarantie en is deze gedekt doordat de garantie is herverzekerd bij betrouwbare verzekeringsmaatschappijen over de hele wereld. Dit houdt in dat de garantie, zelfs wanneer Canadian Solar failliet is verklaard, nog steeds geclaimd kan worden in geval de zonnepanelen binnen 25 jaar minder dan 80% van de originele jaaropbrengst leveren.

Canadian Solar levert Kwalitatief hoogwaardig en betrouwbare zonnepanelen

Dat Canadian Solar staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid onderschrijven ze middels hun uitgebreide kwaliteitscontrole. Zo hanteren ze maar liefst 359 interne kwaliteitstesten om eventuele afwijkingen die tijdens het productieproces zouden kunnen ontstaan, uit te sluiten.

De voorsprong die Canadian Solar heeft ten opzichte van veel andere producenten van zonnepanelen ligt vooral bij het feit dat ze ontzettend veel investeren in hun research en development afdeling. Zo maken ze onder andere gebruik van technologie van twee hoog aangeschreven Nederlandse organisaties, namelijk: ECN (Energie Centrum Nederland) uit Petten en Eurotron uit Bleskengraaf.

Canadian Solar scoort zeer hoog bij Amerikaanse PTC ratings

De zonnepanelen van Canadian Solar scoren zonder uitzondering zeer hoog in de Amerikaanse PTC ratings. Deze ratings worden gegeven door de Universiteit van Davis in Californië. De PTC rating is in feite de Amerikaanse tegenhanger van de algemeen gebruikte Standaard Test Condities (STC). De PTC ratings worden over het algemeen gezien als de meest realistische van de twee.

Gerelateerde overige informatie: