Zonnepanelen Dronten

Het gemeentehuis van Dronten is met het project de eerste in een reeks van energieneutrale gemeentehuizen door solarparken. Bij het gemeentehuis kunnen honderdtwintig auto’s onder een afdak parkeren. Dat dak is volledig bedekt met zonnepanelen. Zestien laadpalen zorgen voor het opladen van elektrische auto’s. Een grote batterij slaat overschotten op voor tijdens momenten dat de zon minder schijnt.

‘Dronten is trots dat het gerenoveerde gemeentehuis volledig is voorzien van zonne-energie dat wordt opgewekt door het nieuwe solar parking system’, stelt wethouder Van Amerongen van gemeente Dronten. Volgens Jan de Reus, gedeputeerde provincie Flevoland, draagt PowerParking ‘flink’ bij aan de integratie van duurzame energie en duurzame mobiliteit.

Zelf duurzame energie opwekken is de toekomst! Met zonnepanelen op uw woning wordt Dronten nog een stukje duurzamer! De specialisten van Zonion bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Zonion regelt de gehele installatie tot en met de aanvraag van de btw teruggave aan toe. Zonion heeft ervaring met het installeren van zonnepanelen in Dronten. Vaak wordt de installatie in één dag gerealiseerd. Wij regelen doen de hele installatie met ons eigen personeel. Ook zelf stroom opwekken? Neem zonnepanelen van Zonion!

  • Goed en snel geleverd!
  • Meestal binnen 6 jaar terugverdient!
  • Duurzaam en goed voor het milieu!
  • Betaling na oplevering!
 

Wij geven u graag advies over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of vraag advies!

Salderingsregeling

Een installatie zonnepanelen is een behoorlijke investering en wij krijgen veel vragen over het salderen. Het salderen houdt in dat u voor de stroom die u vanuit de zonnepanelen terug levert aan het net de zelfde kilowattuurprijs krijgt als wat u betaald wanneer u stroom gebruikt.

Voorbeeld: U gebruikt 3000kWh per jaar en uw zonnepanelen leveren 3000kWh per jaar. Dan betaalt u alleen nog het vast recht en niks voor de gebruikte stroom.

Vanaf 2023 zal het salderen gaan afbouwen met 7% per jaar.

Voorbeeld: U gebruikt 3000kWh per jaar, en uw zonnepanelen levern 3000kWh per jaar. Alles wat u gebruikt terwijl de panelen leveren zal wordt al voor de meter opgeheven. U heeft 1000kWh van de zonne-energie gelijk gebruikt. Op uw jaarafrekening staat nu dat u 2000kWh van het net gebruikt heeft en 2000kWh terug geleverd heeft. Voor de 2000kWh gebruikt betaalt u 0.21 cent kWh.  voor de terug geleverde stroom krijgt u 0.195 cent per kWh. U zult nu nog 30 euro moeten bijbetalen.

Hoe weet ik of mijn woning geschikt is?

Vrijwel elk huis is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij gebruiken montagesystemen geschikt voor platte en schuine daken. De richting van het dak is wel van belang. Zo is het goed mogelijk om op oost, west of zuid te plaatsen. Het plaatsen van zonnepanelen op een dak richting het noorden is af te raden. Het zal heel lang duren om de investering er uit te krijgen.

Als u twijfelt of uw dak geschikt is neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Onze Materialen

Zonion levert alleen materialen van de hoogste kwaliteit. We plaatsen Tier 1 zonnepanelen met de beste omvormers en montagesystemen. Wij leveren materialen van onder andere:

  • SolarEdge
  • Canadian Solar
  • Solis
  • Esdec

U kunt al onze producten bekijken in onze webshop. Hier hebben wij ook de technische informatie van onze producten. Heeft u nog vragen? U kunt vrijblijvend advies of een offerte opvragen via 0321-316042 of verkoop@zonionl.nl