Zonnepanelen Lelystad

Bespaar nu op uw energierekening door zonnepanelen te laten installeren op uw woning in Lelystad! De ervaren monteurs van Zonion leveren gehele installaties van begin tot eind, en vaak in één dag geïnstalleerd. De mensen van Zonion werken al vele jaren in de duurzame energie. Profiteer nu van zonnepanelen op uw woning en maak Lelystad een stukje duurzamer

  • U bespaart meteen op uw energierekening
  • U hoeft niet vooraf te betalen
  • Zonion werkt uitsluitend met eigen personeel
  • Een duurzamere woning

 

Weten wat er mogelijk is op uw woning? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte of passend advies!

Hoge energieprijzen

Tegenwoordig zijn de energieprijzen behoorlijk hoog. Des te meer reden om over de aanschaf van zonnepanelen na te gaan denken. Wanneer u zonnepanelen op uw woning installeert zal uw energierekening aanzienlijk verminderen. Het kan zelfs zijn dat u geld terug krijgt van het energiebedrijf. De meeste installaties hebben zich terug verdient naar 6 jaar. Daarna bespaart u nog jaren lang op uw energienota.

Wat kosten zonnepanelen voor mij?

Wat een installatie met zonnepanelen kost is sterk afhankelijk van uw woning en uw wensen. Het is daarom lastig een vaste prijs hiervoor te geven. Bij een installatie betaalt u voor de panelen, de omvormer en het installatie werk, dit kan allemaal variëren.

Wilt u weten wat een installatie kost op uw woning? neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zullen in de offerte rekening houden met uw wensen, het type dak en andere variabelen. Daarnaast geven wij u graag de informatiesheets van de aangeboden producten mee.

Zonion gaat voor A-kwaliteit

Zonion kiest ervoor om de beste materialen te installeren op uw woning. Wij zullen niet bezuinigen op materialen of installatiewerkzaamheden. Hierdoor ontvangt u van ons een betrouwbaar systeem. 

Wij werken onder andere met:

  • Montagesystemen van Esdec en van der Valk
  • Omvormers van SolarEdge, Solis en Enphase.
  • Zonnepanelen van Phono Solar, Canadian Solar en Longi

 

WIlt u weten met welke producten wij nog meer werken? Kijk dan in  onze webshop. Als u nog vragen heeft neem dan contact met ons op via 0321-316042 of verkoop@zonion.nl